I Gentofte kommune kan du få billig indbrudssikring

woman on a bicycle in beach

Hvis du bor i Gentofte så kan du bruge følgende metoder. Her får du tips på billig inbrutdsikring og lokale låsesmede og sikkerheds entreprenører i Gentofte.

Hvis du virkelig vil gøre alt for at forhindre indbrud i dit hus, er der både enkle og mere komplicerede foranstaltninger, du kan tage for at gøre det vanskeligere for tyven. Vi fik hjælp fra en sikkerhedsperson til at liste dem alle.

Maksimering af indbrudssikring på huset er noget, som mange er interesserede i, men det er ikke helt indlysende, hvordan man gør det. Først og fremmest skal du holde dig til et budget. Mange af de mere omfattende foranstaltninger er dyre, og det vigtigste er at tænke på helheden, fordi tyve normalt bruger det svageste led for at komme ind.

Det er ligegyldigt, om du har en fantastisk lås i hoveddøren med en krogbolt, der låser godt i karmens endeplade, hvis rammen samtidig er snævert dimensioneret. Så er alt du skal gøre at tage et koben og bryde ind, og du er i. Og på bagsiden har du måske en terrassedør, der er endnu værre, siger Mikkel Låsesmed og , sikkerhedskonsulent i sikkerhedsselskabet Låsesmed.dk i Gentofte

Så tænk på det hele. Nedenfor er nogle store og små trin, du kan tage for at holde tyven væk og værdigenstande tilbage i huset.

Beskyttelse af personlige oplysninger Nøgler Dørlås Dør med alarm Dørkarme Husalarm med overvågningssystem. Udendørs belysning En gitterport foran hoveddøren. Vinduesgitter. uknuselige vinduer Infernosiren Brandsikker pengeskab Røg gør det svært for tyven at navigere i dit hjem. Panikrum Inferno Home har en kraftig sirene, der effektivt stopper ubudne gæster ved døren ved at generere en uudholdelig lyd. Guld automatiseret belysning

Mange synes også, at de bør reducere gennemsigtigheden over for huset, så indbrudstyvene ikke får øjnene op for det. Men et hus placeret under fortrolighed er også et hus, som det er let at tage sig tid til at bryde ind i, fordi naboerne ikke har tilsyn. Undgå derfor at placere høje hække, planker og lignende foran indbrudsfølsomme dele af huset, fordi de tillader indbrudstyven at arbejde ubemærket. Det burde være svært at bryde ind i dit hus uset.Det handler ikke kun om, at det bliver mindre attraktivt for tyven, men også om, at man gerne vil have en tidlig opsporing som muligt, gerne allerede i haven via forskellige former for sikkerhedssystemer eller tidligere af en nabo. Så de kommer ikke ind i huset, siger Autoriseret elektriker i Gentofte

Hvis du lige er flyttet ind i huset, kan det være en god idé at tjekke med den tidligere ejer, at alle nøgler er inkluderet, og at de er originale. Hvis du er i tvivl, bør du overveje at ændre låsen.

Selvom indbrudstyve sjældent har en nøgle til huset, er låse af højeste kvalitet afgørende for at gøre det svært for tyven. Det gælder både døre og vinduer. Godkendt låseenhed i den laveste låseklasse 3 – klasse 5 har den højeste beskyttelse.

Populære smarte låse lige nu

Yale Doorman L3
Sammenlign pris

Yale Doorman V2N
Sammenlign pris

Yale Doorman V2N Smart


Hvilken sikkerhedsklasse har du på døren?

Ligesom du bør have en lås af højeste kvalitet på alle døre, bør du også have døre af højeste kvalitet hvad angår sikkerhed. Vurderingen på døren angiver, hvor sikker den er, og sikkerhedsklasse 6 (RC6) er den højeste.

Ved at styrke karmerne omkring vinduer og døre og opsætte brudbeskyttelse og bagkantssikring, gør du det endnu vanskeligere for indbrudstyven.

Populære yderdøre lige nu

Swedoor P-100 Yderdør S 0502-Y V (90x190cm)
Sammenlign pris

SAFCO Ystad Yderdør S 0502-Y V (90x200cm)
Sammenlign pris

Swedoor P-400 Yderdør Cotswold glas S 0502-Y H (90x190cm)

Sørg for at have god kontakt med naboerne, og at du holder øje med hinandens huse, og hvilke mennesker der bevæger sig i området. Ifølge en gennemgang af international forskning foretaget af Swedish Crime Prevention Council (Brå) reduceres kriminaliteten i gennemsnit med cirka en fjerdedel, hvor der er naboskabssamarbejde. Læs mere hos politiet.


Installer alarmer med overvågningssystemer for at afskrække tyven
Alarm med overvågningssystem.

Selvom selve huset ikke bliver mere indbrudssikkert, kan en alarm med en sirene tændes og afskrække indbrudstyven. Derudover har du en bedre chance for at fange tyven, hvis du har billeder af den. På samme måde kan du fange tyven på billedet allerede når det ryster og dermed få en chance for at forhindre et potentielt fremtidigt indbrud. Tænk: Udendørs kameraer, indendørs kameraer, bevægelsessensorer i form af magnetiske sensorer ved vinduer og døre og IR -detektorer i gangbroer, sirener på kameraerne og muligvis også forlygter, der starter og tænder i huset.

Overvågningskameraer kan også tilsluttes alarmcentralen dette kan By Del elektriker i Gentofte hjælpe dig med.

Sara

Sara

Tak for at du læste her til