Sådan finder du den perfekte chaiselongsofa

woman on a bicycle in beach

Det er efterhånden meget almindeligt med en chaiselongsofa i hjemmet. Det hænger måske sammen med, at det er et møbel, som ikke bare er behageligt at sidde i, men som også kan tjene flere funktioner. Men for virkelig at få glæde af sådan et møbel, skal du naturligvis vide, hvordan du vælger det helt rigtige. I denne artikel får du således nogle råd med på vejen til at tage den rigtige beslutning om den chaiselongsofa, du skal have i dit hjem.

I hvilken side skal der være chaiselong?

Der er mange valgmuligheder, når du har besluttet dig for, at det er netop denne sofatype, du vil have. Se de mange chaiselongsofaer her for at få blot et udsnit af de valgmuligheder, der findes.

Et af de helt store spørgsmål med denne sofatype er, i hvilken side chaiselongen skal sidde.

Det er muligt at få både højre- og venstrevendte chaiselonger. Det er bare ikke altid helt åbenlyst, hvordan din sofa skal vende.

Tænk først over, hvor sofaen skal stå. Det vil gøre det nemmere at afgøre, om du vil have chaiselong til højre eller venstre. Du skal blandt andet se på, hvordan man kan komme omkring sofaen afhængigt af siden, som chaiselongen sidder i.

Chaiselongen kan både bruges til at afgrænse et område, men det kan også bruges til eksempelvis at flugte med en væg og derved åbne rummet. Du har derfor flere valgmuligheder.

Mål op derhjemme

Derudover er det vigtigt at finde den rigtige størrelse. Derfor bør du naturligvis måle op derhjemme, men måske du også skal forsøge at få et billede af, hvordan sofaen vil se ud i et rum.

For at få et endnu klarere billede af hvordan møblet vil tage sig ud, kan du bruge malertape. Ved at bruge sofamålene kan du markere, hvordan sofaen vil stå. Så kan du bedre afgøre, hvordan den passer ind.

Sara

Sara

Tak for at du læste her til