Fjerne skimmelsvamp med eddike

woman on a bicycle in beach

Fjerne skimmelsvamp med eddike

Alt hvad du behøver for at fjerne skimmelsvamp fra ikke-porøse materialer som fliser, glas og bordplader er eddike, vand og en sprayflaske. Du skal muligvis også bruge en gammel tandbørste eller lignende til at skrubbe med.

Bemærk at fjerne skimmelsvamp eddike kun er et plaster på såret, oplever du at skimmelsvamp ofte dukker op, så vil jeg anbefale at kontakte et ventilationsfirma, som kan noget om skimmelsvamp behandling.

Start med at hælde eddike i sprayflasken og sprøjt derefter det mugne område. Vent et par timer, før du skyller syren af ​​med vand og lader væggen/gulvet tørre. Inden du skyller området, kan du også skrubbe formen med en børste.

Eddike er effektiv mod skimmelsvamp i badeværelser og køkkener.
Hvis du har skimmelsvamp på dit badeforhæng, kan du sprøjte det med eddike og så putte det i en spand saltet vand, efter at syren har virket i ti minutter. Lad draperiet ligge i vandet i en time.

I modsætning til blegemiddel, som du også kan bruge mod skimmelsvamp, afgiver eddike ikke irriterende dampe. Den skarpe eddikelugt forsvinder efter et par timer.

Her kan du læse mere om skimmelsvamp fjernelse. https://www.doegnvagt.dk/skimmelsvamp-fjernelse-skimmel-symptomer-og-test/

Sara

Sara

Tak for at du læste her til